Husqvarna DXR250 slooprobot

Slooprobot ervaring sinds 2010
Een diversiteit aan slooprobots beschikbaar
Bediening door ervaren machinisten
Slooprobot ervaring sinds 2010
Een diversiteit aan slooprobots beschikbaar
Bediening door ervaren machinisten
Husqvarna DXR 250 slooprobot

Husqvarna DXR 250 de 1600 kg zware compacte middenklasser met dozerbladen

De Husqvarna DXR 250 van Slooprobot.nl is een(voor Nederland) unieke machine , zeker als het gaat om een slooprobot met compacte bouw en indrukwekkende sterkte. Deze lichtgewicht (slechts 1620 kg zware) slooprobot met 19kw elektromotor heeft een enorme kracht en heeft in plaats van stempelpoten aan zowel de voor een achterzijde uitschuifbare dozerbladen waardoor hij zeer compact is maar toch kan werken met een 200kg sloophamer of betonschaar voor het knippen van beton tot 420mm dikte. Deze machine is perfect voor het werken in smalle gangen/ruimtes waar een standaard slooprobot de stempel poten niet kwijt kan.

 

Verder lezen

Wij zetten de DXR250 in voor voor middel zware sloopwerken. De DXR250 slooprobot word ook op afstand bediend dmv een draadloze bluetooth afstandsbediening . Hierdoor is het voor ons mogelijk om op een veilige afstand, met zeer veel precisie, gecontroleerd te slopen. Buitenom de veilige afstand van onze operator ten opzichte van het te slopen object, heeft onze operator ook altijd een optimaal zicht op het sloopobject hetgeen de productiviteit van de sloopwerkzaamheden sterk bevorderd.

Door de compacte bouw en indrukwekkende kracht van de DXR250 slooprobot zal uw sloopwerk veilig, snel en eenvoudig door ons worden uitgevoerd.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Doordat de Husqvarna DXR 250 zeer compact is uitgevoerd en het gewicht van de machine, vergeleken met zijn grote capaciteit, slechts 1620 is (+/- 1850kg incl. sloophamer), heeft de machine in gestempelde situatie slechts een vloer-puntbelasting van ca 735kg/m2 (voorzien van sloophamer) het geen zeer laag is.

Geluid en trillings-arm slopen:
Onze DXR250 kan ook uitgerust worden met een betoncrusher. Met deze crusher slopen wij gewapende betonnen wanden, vloeren en balken  met een maximale dikte van 420mm, eenvoudig, snel en zeer geluid en trillings-arm,  tijdens deze werkzaamheden kan wonen of werken in aanliggende panden, vrijwel onverstoord voortgang vinden.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.