Husqvarna DXR140 slooprobot

Slooprobot ervaring sinds 2010
Een diversiteit aan slooprobots beschikbaar
Bediening door ervaren machinisten
Slooprobot ervaring sinds 2010
Een diversiteit aan slooprobots beschikbaar
Bediening door ervaren machinisten

Husqvarna DXR 140 de 1000kg lichtgewicht robot

De Husqvarna DXR 140 is een 1000kg slooprobot. Hij is zo klein dat de machine in ruimtes kan komen waar het voorheen onmogelijk was om machinaal sloopwerk te verichten. Deze kleine robot kan door openingen met een breedte van slechts 78cm rijden en in de kleinste ruimtes als, kelders, kruipruimtes, riolen en overige zeer kleine ruimtes zijn werk verrichten. De machine kan met gewone liften worden vervoerd en is zo licht (980kg) dat hij op vloeren en daken kan werken die slechts een zeer lage vloer/puntbelasting toelaten.

Vervanger van de handsloop gereedschappen:

Verder lezen

De Husqvarna DXR140 zetten wij ook in op locaties waar het werken met handsloophamers bijvoorbeeld, niet veilig is of onwerkbaar is door slechte houding  in zeer beperkte ruimtes enz. enz.

Door de inzet van onze Husqvarna DXR140 slooprobot worden schouders en rug van uw medewerkers bespaart.

De Husqvarna DXR140 slooprobot kan in veel meer gebieden worden ingezet, dan hiervoor beschreven. De enige beperking die de machine heeft zijn die in de fantasie! De Husqvarna DXR 140 kan veel meer dan u misschien voor mogelijk hield.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Doordat de Husqvarna DXR 140 zeer compact is uitgevoerd en het gewicht van de machine vergeleken met zijn grote capaciteit, slechts 980kg is (+/- 1150kg incl. sloophamer), heeft de machine in gestempelde situatie slechts een vloer-puntbelasting van ca 442kg/m2 (voorzien van sloophamer) het geen zeer laag is.

Geluid en trillings-arm slopen:
Onze DXR140 kan ook uitgerust worden met een betoncrusher. Met deze crusher slopen wij gewapende betonnen wanden, vloeren en balken  met een maximale dikte van 400mm, eenvoudig, snel en zeer geluid en trillings-arm,  tijdens deze werkzaamheden kan wonen of werken in aanliggende panden, vrijwel onverstoord voortgang vinden.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.