Brokk 200 slooprobot

Slooprobot ervaring sinds 2010
Een diversiteit aan slooprobots beschikbaar
Bediening door ervaren machinisten
Slooprobot ervaring sinds 2010
Een diversiteit aan slooprobots beschikbaar
Bediening door ervaren machinisten

De Brokk 200 een bruut powerpack

De Brokk 200 slooprobot, weegt ca 2100kg en is met zijn 27,5 kw  een echt bruut powerpack, hij kan voorzien worden van een 300kg sloophamer, Darda CC480 betonschaar of een graafbak, deze Brokk 200 is een perfecte machine voor het slopen van betonnen vloeren en fundaties of het knippen van gewapende beton wanden,  Net als de andere slooprobots is de Brokk 200 slooprobot zeer compact gebouwd, echter voorzien van zeer veel kracht en een heeft een enorme sloopcapaciteit. Deze slooprobot neemt het gemakkelijk op tegen conventionele sloopkranen van 3 tot 4 keer zijn eigen gewicht. Ook de Brokk 200  is geheel emissievrij en elektrisch aangedreven.

Verder lezen

Ook bij deze slooprobot speelt veiligheid een zeer grote rol. De Brokk 200 van slooprobot.nl is uitgerust met een zeer moderne afstandsbediening. Hierdoor is het voor ons mogelijk om op een veilige afstand, met zeer veel precisie en gecontroleerd te slopen. Buitenom de veilige afstand van onze operator ten opzichte van het te slopen object, heeft onze operator altijd optimaal zicht op het sloopobject, hetgeen de voortgang van het sloopproject sterk bevorderd.

Door de zeer compacte bouw (108 cm breed on-afgestempeld) en indrukwekkende kracht van de Brokk 200 zullen uw sloopprojecten snel en eenvoudig door ons worden uitgevoerd.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Doordat de Brokk 200 ondanks zijn grote kracht zeer compact is uitgevoerd en het gewicht van de machine, vergeleken met zijn grote capaciteit, slechts 2100kg is (+/- 2400kg incl. sloophamer), heeft de machine in gestempelde situatie slechts een vloer-puntbelasting van ca570kg/m2 (voorzien van sloophamer) het geen voor de sloop capaciteit zeer laag is.

Geluid en trillings-arm slopen:
Onze Brokk 200 kan ook uitgerust worden met extra grote Darda CC480 betoncrusher/betonschaar. Met deze crusher slopen wij gewapende betonnen wanden, vloeren en balken  met een maximale dikte van 460mm, eenvoudig, snel en zeer geluid en trillings-arm,  tijdens deze werkzaamheden kan wonen of werken in aanliggende panden, vrijwel onverstoord voortgang vinden.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.